Video

19-07-2019: JagersTV 2e aflevering
In deze aflevering:
 • Brengt woordvoerder Elsemieke Ruifrok een bezoek aan het Veldexperiment Bloeiende Akkerranden van de Jagersvereniging met verenigingsecoloog Wim Knol,
 • Bespreken we met Commissaris jachthonden provincie Utrecht, Jan-Peter Spierenburg de wijzigingen in de Standaard Jachthonden Proef (SJP),
 • Geeft Bjorn van der Veen tips over de nazoek in de praktijk.
 • Bron: Jagersvereniging

  14-06-2019: JagersTV 1e aflevering
  Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging presenteert het nieuwe kanaal JagersTV voor haar leden. Iedere aflevering zal 3 onderdelen bevatten: een sfeeronderdeel, verenigingsnieuws en een praktijkonderdeel. Deze aflevering zijn we bij de praktijkexamens van de SJN cursus Jacht en Faunabeheer, interviewen wij directeur Laurens Hoedemaker over de Aanvullingswet Natuur* en neemt regiomanager en woordvoerder van de vereniging Bjorn van der Veen je mee op reebokkenjacht.

  *Tijdens deze opnames zou de behandeling van de Aanvullingswet Natuur in mei plaatsvinden. Tot op heden is het nog niet behandeld. We verwachten dat het voor de zomer behandeld wordt in de Tweede Kamer.

  Voor vragen en suggesties kun je mailen naar communicatie@jagersvereniging.nl.  Bron: Jagersvereniging

  21-12-2017: NL Jaagt – Aflevering 23  Bron: NL Jaagt

  01-12-2017: NL Jaagt – Aflevering 22  Bron: NL Jaagt

  15-11-2017: NL Jaagt – Aflevering 21  Bron: NL Jaagt

  « »


  De wildbeheereenheid is de vereniging van lokale jachthouders en jagers die uitvoering geeft aan verantwoord en duurzaam wildbeheer.